欢迎光临泥客网!
返回论坛首页联系我们论坛帮助
>> 茶余饭后,调侃扯淡,分享你的快乐,分担你的忧愁……本版精华
搜一搜相关精彩主题 
泥客论坛(十几年前的回忆)泥客生活☆泥客心情☆ → 中国十大名花

您是本帖的第 7615 个阅读者
树形 打印
标题:
中国十大名花
跳舞
美女呀,离线,留言给我吧!
头衔:忘了。。。。。
楼主
 点击这里发送电子邮件给跳舞

发贴心情
中国十大名花

兰 花

折茎聊可佩,
Pick her blossoms to make a decoration, 入室自成芳。
and that fills the whole chamber with fragrance

梅 花

衔霜当路发, Despite the chilliness of frost and snow, 映雪拟寒开。 she blossoms fearlessly by roadside.

水 仙

借水开花自一奇, It's a miracle that she grows in water, 水沉为骨玉为肌。 and thus her bones are like water and muscles like jade

山 茶

惟有山茶偏耐久, Among flowers only the camellia is long enduring, 绿丛又放数枝红。 she thrives again with red blossoms above green leaves

菊 花

质傲清霜色, In frost she cultivates her prideful nature, 香含秋露华。
from her fragrance the scent of autumn dew can be smelt

月 季

花开花落无间断, Blossoms and withers all year round, 春来春去不相关。 she never minds the change of seasons.

桂 花

共道幽香闻十里,
Her scent enlightens both sides of the long road, 绝知芳誉亘千乡。 her virtue is known in every household.

杜   鹃

灿烂如锦色鲜艳, With fresh and vivid color of deep red, 殷红欲燃杜鹃花。 the flowers of cuckoo look like burning fire

荷 花

秀色空绝世,
Incomparable her beauty is, 馨香为谁传? for whom she sends out such fragrance?

牡 丹

疑是洛川神女作, If not the creation of Luochuan Goddess she is, 千娇万态破朝霞。
then why does she bear such great charm that embarrasses the morning glow.

浮华都市中 长的是寂寞 短的是爱情
ip地址已设置保密
炙ざ簡單地
帅哥哟,离线,有人找我吗?
头衔:~钢铁后卫~
 点击这里发送电子邮件给炙ざ簡單地

发贴心情
我还是愿意做辛勤的蜜蜂~~~~~

ip地址已设置保密
跳舞

发贴心情

高!

ip地址已设置保密
炙ざ簡單地

发贴心情
不知疲倦地采花~~~~~

ip地址已设置保密
跳舞

发贴心情

ip地址已设置保密
炙ざ簡單地

发贴心情
扶~~~~

ip地址已设置保密
跳舞

发贴心情

唉,可怜一个大好青年呀。。。。。

ip地址已设置保密
炙ざ簡單地

发贴心情
忘了说了,偶是流氓~~~

ip地址已设置保密
せ界mòㄖ
头衔:我命由我不由天
  QQ 点击这里发送电子邮件给せ界mòㄖ

发贴心情

。。。。。。。。。。。。。

流氓~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

難忘纏綿細雨時……
ip地址已设置保密
炙ざ簡單地

发贴心情

我可是个职业的流氓哦~~~~~~~

所以帅哥是不用怕我地~~~~

ip地址已设置保密

24   10   1/3页      1   2   3   尾页